Exact steps required to enable highlighting needed! (or bug workaround)

My submitted bug (DCVR-2428) doesn't seem to be going anywhere - so maybe this is just a setting issue?

Sometimes (more often than not) dotCover does not highlight *anything* (it is either all it should - or none at all).  The coverage results (%, blocks, etc) are all valid - but the highlighting is completely missing.

WHAT exactly needs to be verified as enabled for one to expect dotCover to actually work?  (I mean besides the obvious code-highlighting button OF dotCover).

Thanks for ANY input -> dotCover is COMPLETELY unusable for me until this works (as it is still doing this for about a week -> and no, nothing new installed).



Other info:

I'm using Windows 7 - 64bit machine.

JetBrains ReSharper 5.1 C# Edition
Build 5.1.1753.4 on 2010-10-15T15:51:30
Plugins: 1
  1. 1. “StyleCop for ReSharper 5.1” v5.1.14810.3 by “StyleCop for ReSharper Development Team - http://StyleCop.ForReSharper.org
Visual Studio 10.0.30319.1.
---
JetBrains dotCover 1.0.1 Full Edition Pre-Release
Build 1.0.122.23 on 2010-12-12T18:37:48
Visual Studio 10.0.30319.1.
---
JetBrains dotTrace Performance 4.0 Professional Edition
Build 4.0.649.46 on 2010-09-14T23:17:50
Visual Studio 10.0.30319.1.
1 comment

Hello Jim,
Do you obtain and work with coverage snapshot on the same machine?

Also please try our dotCover 1.1 EAP version:
http://confluence.jetbrains.net/display/DCVR/dotCover+Early+Access+Program
Does the issue still reproduces?

0

Please sign in to leave a comment.