Error with dotCover 2.1 from TeamCity 7.1 - then another error when trying with dotCover 2.2.506 EAP

Hi,

I am trying to set up TeamCity (7.1 Build 23907) with dotCover 2.1.471.44 and was running into the following error:

[00:59:09]JetBrains dotCover Console Runner v2.1.471.44. Copyright (c) 2009-2012 JetBrains s.r.o. All rights reserved.

[00:59:09]

[00:59:14][JetBrains dotCover] Coverage session started [10/29/2012 12:59:14 AM]

[01:00:14][JetBrains dotCover] Coverage session finished with errors: Can't initialize profiler.

[01:00:14]

[01:00:14]PDB server wasn't started..



After seeing some similar folks with this issue and seeing that they were able to resolve it by upgrading to dotCover 2.2 EAP, I tried the same using 2.2.506.11 and then began receiving the following error:

[01:02:07]JetBrains dotCover Console Runner v2.2.506.11. Copyright (c) 2009-2012 JetBrains s.r.o. All rights reserved.
[01:02:07]

[01:02:11][JetBrains dotCover] Coverage session started [10/29/2012 1:02:11 AM]

[01:02:13]

[01:02:13]Gallio Echo - Version 3.1 build 397

[01:02:13]Get the latest version at http://www.gallio.org/

[01:02:13]

[01:02:13]Start time: 1:02 AM

[01:02:13]Initializing the runtime and loading plugins.

[01:02:13]Verifying test files.

[01:02:13]Initializing the test runner.

[01:02:13]Initializing test runner.' flowId='7230a438a8a647f7

[01:02:13]Running the tests.

[01:02:13]Running tests.' flowId='7230a438a8a647f7



Then a few seconds later

[01:02:35][JetBrains  dotCover] Coverage session finished with errors: Failed to wait  operation to be completed (system error 233 - No process is on the other  end of the pipe.); Failed to wait operation to be completed (system  error 233 - No process is on the other end of the pipe.); Failed to wait  operation to be completed (system error 233 - No process is on the  other end of the pipe.); Failed to wait operation to be completed  (system error 233 - No process is on the other end of the pipe.); Failed  to wait operation to be completed (system error 233 - No process is on  the other end of the pipe.); Failed to wait operation to be completed  (system error 233 - No process is on the other end of the pipe.); Failed  to wait operation to be completed (system error 233 - No process is on  the other end of the pipe.).


Is there anyway to resolve this issue? I would really like to upgrade to TeamCity 7.1 but unless I am able to get code coverage working, I will be unable to do so.


Please advise.


Thanks.


[UPDATE] - Downgrading to dotCover v2.0.425.62 seems to resolve the issue but I would still like to know how to get versions 2.1 or 2.2 working.


Please let me know if you are able to explain why this issue is occuring and how to resolve it.


Thanks.
1 comment

Hi Kasi,

Could you please try to run dotCover 2.2 EAP console runner on the TeamCity buildagent in a standalone mode with the following two additional parameters /LogFile=path_to_the_log_file /CoreLogMask=PdbBridge and provide us the logs?
The command line may look as follows:
dotCover analyse /TargetExecutable=path_to_test_runner/test_runner.exe /TargetArguments=YourTestAssembly.dll /Output=report.xml /LogFile=log.log /CoreLogMask=PdbBridge

Thanks in advance!

0

Please sign in to leave a comment.