out of the blue will get a [JetBrains dotCover] Coverage session finished but no snapshots were created. error message

In my current CI process the build will run fine and the dotcover tests will run without an incident but out of the blue my CI process will error out with the following:

[JetBrains dotCover] Coverage session finished [12/3/2012 1:59:32 PM]
[JetBrains dotCover] Coverage session finished but no snapshots were created.  E:\dotcover.msbuild(80,5): error MSB3073: The command ""E:\Program Files (x86)\JetBrains\dotCover\v2.0\Bin\dotCover.exe" a /TargetExecutable="C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\Common7\IDE\MSTest.exe" /TargetArguments="/testcontainer:"E:\Dev\bin\somefile.Tests.Unit.dll"" /Filters=+:"somemodule"  /TargetWorkingDir="E:\dotCover" /ReportType:HTML /Output="E:\CodeQuality\dotCover\somefile.htm" /LogFile="E:\dotCover\somefile.Tests.Unit.dotCover.Report.log"" exited with code -2.

Done Building Project "E:\dotcover.msbuild" (CheckOneAssemblyFile target(s)) -- FAILED. Done Building Project "E:\dotcover.msbuild" (dotcover target(s)) -- FAILED.  Build FAILED.

Anyone has experience this before?  I'm using DotCover version 2.0.425.54.  Any hints as to what could cause this error is greatly appreciated.

3 comments
Comment actions Permalink

Hello Ray,
Could you please send us dotCover's log file (E:\dotCover\somefile.Tests.Unit.dotCover.Report.log)?

Thanks in advance. Regards.

0
Comment actions Permalink

Rather than posting it here I will send you the log.  I will send you both the good and the bad log for comparison.

0
Comment actions Permalink

Hello Ray,
Thank you. Please contact me on ekaterina.solovova@jetbrains.com.

0

Please sign in to leave a comment.