DotCover won't run NUnit tests but the standard ReSharper test runner does

Completed

I am using VisualStudio 2013 and the DotCover plug-in (version 10.0.0.2) has stopped working both in VisualStudio and from the command line. I was using it before the Christmas break but I'm not sure what has changed (if anything) that made it stop.

When I run it from the command line with logging the following error is reported:

14:44:07.723 |I| CoverageSession#0             | LauncherCancelled exception recieved. Cancelling session. Exception's message: Operation was canceled by user. See below for more details:

Failed to verify x64 COM object registration: The system cannot find the file specified. (configuration id: '')


Any ideas as to how I can get DotCover to like me and my projects again? Any way to tell what COM object it thinks it needs to verify the registration of?

2 comments

Something must have happened after a windows update. After a computer restart DotCover started working again.

0

This issue does not seem to be linked to NUnit, as I have the same error message using MSTest, but ONLY when executed from a TFS 2015 Build.  From the command prompt on the server it's ok.

The error in the logfile is...

11:57:25.976 |I| CoverageSession#0 | LauncherCancelled exception recieved. Cancelling session. Exception's message: Operation was canceled by user. See below for more details:

Failed to verify x64 COM object registration: The system cannot find the file specified. (configuration id: '')

The command I am running is...

D:\Tools\DotCover\dotcover.exe analyse /TargetExecutable="C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 14.0\Common7\IDE\MsTest.exe" /TargetArguments="/testcontainer:D:\Tools\DotCover\Analyse\MyTestApp.dll /category:Unit" /TargetWorkingDir="D:\Tools\DotCover\Analyse" /Output="D:\Tools\DotCover\Analyse\report.xml" /ReportType="XML" /LogFile="D:\Tools\DotCover\Analyse\analyse.log"

 

0

Please sign in to leave a comment.